Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaGarden of Dreams: Sarajevska Bašta Snova Stiže u London

Garden of Dreams: Sarajevska Bašta Snova Stiže u London

Ostvarenje sna u Londonu

Organizacija Garden of Dreams s oduševljenjem najavljuje svoj prvi događaj u Londonu. Njihov san, koji se temelji na povezivanju ljudi kroz muziku, sada postaje stvarnost. Grad poznat po elektronskoj muzici postaje domaćin ovog jedinstvenog koncepta.

Nastup zvijezda večeri

Glavna atrakcija biće renomirani DJ Eagles & Butterflies. Ovaj svestrani umjetnik poznat je po spoju house, techno i eksperimentalnih zvukova. Njegovi nastupi ostavljaju publiku bez daha, a njegove produkcije se nalaze na prestižnim muzičkim etiketama poput Innervisions i Life and Death.

After Affair i podrška drugih izvođača

Uz Eagles & Butterflies nastupit će i popularni duo After Affair, poznati na regionalnoj elektronskoj sceni. Njihov uzbudljiv zvuk i energični setovi dodatno će obogatiti događaj. Dodatnu podršku pružit će i izvođači Cleido, Erin Yildiz i Julia Muse, koji će učiniti noć nezaboravnom.

Goran Emkić kao predstavnik Garden of Dreams

Na događaju će se predstaviti i Goran Emkić, poznatiji kao Monkey Business. Sa nedavnom preseljenjem u London, Goran je postao ključna figura koja predstavlja Garden of Dreams u novom okruženju. Njegovo prisustvo donosi dodatnu snagu ovoj organizaciji i otvara vrata za nove prilike.

Garden of Dreams stvara posebne trenutke i potiče riječ “snaga” kroz muziku. Ovo je samo početak njihove magične avanture u Londonu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -