Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzLea Stanković proslavila diplomiranje uz nezaboravnu žurku

Lea Stanković proslavila diplomiranje uz nezaboravnu žurku

Veliki uspjeh mlade influenserke

Lea Stanković, poznata srpska influenserka, obilježila je svoj veliki uspjeh diplomiranja s nezaboravnom žurkom na bazenu. Proslavu je organizovala za prijatelje i članove porodice, pokazujući koliko joj je važna podrška najbližih.

Studije i onlajn nastava

Lea je paralelno sa svojom karijerom na društvenim mrežama, aktivno studirala na univerzitetu u Francuskoj. Iako su studije započele tokom pandemije, imala je priliku da uči onlajn i nastavi rad u Srbiji.

Diploma i proslava

Početkom jula, Influencerka je objavila da je položila posljednji ispit, a sada se sretna može pohvaliti da je zvanično diplomirala. Žurka koju je organizovala uključivala je kupanje i uživanje na suncu s prijateljima i poznatim ličnostima iz svijeta influensinga, poput Anne Lazarević i Dženi Martin.

Posebni trenuci i pokloni

Jedan od specijalnih trenutaka na žurci zabilježila je na svom Instagramu. Prva slika sa žurke bila je s njenom najvjernijom podrškom, psom Kokanom. Oduševljena, Lea je naglasila koliko joj je Kokana pomogla tokom studiranja.

Objave na društvenim mrežama

Lea je takođe podijelila video na TikToku, gdje se pohvalila poklonom svoje sestre Sare – nakitom popularne influenserke Kjare Feranji. Oduševljena svojim uspjehom, Lea nije skrivala sreću i uzbuđenje na društvenim mrežama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -