Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaMarko Purišić i Elizabeta Ružić: Kreativni duo s velikim uspjehom

Marko Purišić i Elizabeta Ružić: Kreativni duo s velikim uspjehom

Nova pjesma “Biggie Boom Boom”

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, nedavno je objavio novu pjesmu pod nazivom “Biggie Boom Boom”. Ovaj hit je prati impresivni spot, za koji je zaslužna njegova zaručnica, Elizabeta Ružić. Marko je s ponosom podijelio detalje o njihovoj saradnji na Instagramu.

Inspiracija iza projekta

U objavi na društvenim mrežama, Marko je izrazio sreću zbog zajedničkog kreativnog procesa s Elizabetom. Naglasio je da raditi na ovakvom projektu s njom predstavlja jednu od najboljih stvari u njihovim životima. “Dijelimo kreativni proces od momenta kada smo se upoznali”, napisao je.

Fanovi oduševljeni novim hitom

Fanovi Baby Lasagne su oduševljeni novom pjesmom. Mnogi su komentarisali da je “spot kao kratki film” i da je “najneponovljiviji umjetnik u Hrvatskoj”. U manje od jednog dana, pjesma je skupila preko 260 hiljada pregleda na YouTube-u i zauzela drugo mjesto na hrvatskom trendingu.

Posebno značenje pjesme

Marko je otkrio da “Biggie Boom Boom” ima posebno značenje za njega. Pjesma je napisana 31. marta 2023. godine. “Osjećao sam da bi to moglo biti nešto više od samo jedne pjesme”, izjavio je s uzbuđenjem.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -