Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaSeverina nastupila u Makedoniji nakon incidenta na granici sa Srbijom

Severina nastupila u Makedoniji nakon incidenta na granici sa Srbijom

Severina Vučković u Krivoj Palanci

Hrvatska pjevačica Severina Vučković nedavno je otputovala u Sjevernu Makedoniju nakon incidenta na granici sa Srbijom. U Krivoj Palanci je održala spektakularan koncert, koji je započeo velikim vatrometom.

Izvanredan osjećaj na koncertu

Na društvenim mrežama, Severina se zahvalila obožavateljima, ističući kako “niko ne stoji iza nje, ali ispred nje su hiljade ljudi”. Izjavila je: “Makedonija i ja se volimo javno, hvala vam na vašoj bezuslovnoj ljubavi”.

Incident na granici sa Srbijom

Podsjetimo, Severina je nedavno bila zadržana na razgovoru prilikom prelaska granice sa Srbijom zbog svojih “spornih izjava”. Nakon ispitivanja, puštena je da uđe u Srbiju, ali se odlučila vratiti u Hrvatsku.

Severinina budućnost u Srbiji

Severina je nakon incidenta izjavila da se neće vraćati u Srbiju dok vlast ne bude drugačija. Ova izjava izazvala je pažnju medija i javnosti.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije reaguje

Ministar unutrašnjih poslova Srbije, Ivica Dačić, izjavio je da “nema spiskova koji bi nalagali zadržavanje državljana Srbije”. Dodao je da spisak koji postoji uključuje samo strance, a Severina je sada uklonjena sa tog spiska.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -