Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinZanimljivostiProblemi kruzera Odyssey usporavaju početak trogodišnjeg krstarenja

Problemi kruzera Odyssey usporavaju početak trogodišnjeg krstarenja

Kruzer na putu za avanturu

Kruzer Odyssey, koji vodi kompanija Villa Vie Residences, stigao je na Queen's Island u Belfastu. Ovdje se oprema prije nego što započne trogodišnje krstarenje. Iako je planirano da isplovi 30. maja, kruzer je i dalje vezan zbog tehničkih problema s kormilom i prijenosom.

Putnici uživaju unatoč izazovima

Među putnicima se nalazi i Holly Hennessey iz Floride, za koju je Belfast postao gotovo drugi dom. Njen verni prijatelj, mačak Captain, dijeli kabinu s njom. Tokom dana, putnici mogu uživati u svim sadržajima kruzera, dok su šatlovi osigurani za dnevni boravak.

“Na kruzeru možemo jesti, gledati filmove i zabavljati se. Sviđa mi se ovdje, ali noću moramo napustiti brod”, izjavila je Hennessey.

Kiša i prilagodba na novu sredinu

Iako uživa u pogledu, često kišno vrijeme predstavlja izazov za Hennessey. “Nikad nisam toliko često morala koristiti kišobran. Kabanicu nosim svuda”, dodala je.

Opcije za putnike

Povrh toga, putnici imat će priliku otkupiti kabinu, umjesto da plaćaju dnevnu cijenu. Ova inovacija omogućava im da ostanu na kruzeru i nakon prve etape putovanja, čime se dodatno unapređuje njihovo iskustvo krstarenja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -