Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeSportNogometSarajevo želi nastavak pobjedničkog niza protiv Radnika

Sarajevo želi nastavak pobjedničkog niza protiv Radnika

Perfektan start Bordo tima

Bordo tim iz Sarajeva ima maksimalan učinak nakon tri odigrane utakmice. Večeras, ekipa želi nastaviti sa savršenim startom. Susret protiv Radnika može biti ključan za povratak na prvo mjesto tabele.

Najteža utakmica sezone

Trener Zoran Zekić svjestan je izazova koji ga očekuje. On ističe da je Radnik veoma tvrd protivnik. Ekipa iz Bijeljine je neporažena i pokazala je odlične rezultate u dosadašnjem dijelu sezone.

Radnik se dokazuje u eliti

Radnik je nedavno ušao u elitni rang bh. nogometa. U prvim utakmicama, savladali su favorizovani Velež i ekipu GOŠK-a, te osvojili bod protiv Širokog Brijega. Bordo tim mora biti veoma oprezan kako bi zadržao svoj trenutni status.

Strategija za uspjeh

Zekić je naglasio da je motivacija Radnika njihova velika prednost. Tim je prošao kroz drugu ligu pod vodstvom iskusnog stručnjaka. Sarajevo mora dati 200 posto energije i pažnje da bi došlo do pobjede.

Povrede i izostanci

Bordo tim neće moći računati na trojicu povrijeđenih igrača: Tarika Kapetanovića, Anesa Krdžalića i Francisa Kyeremeha. Također, nedostajat će im i Hamza Čataković, koji je nedavno otišao u Tursku.

Detalji utakmice

Utakmica se igra na stadionu Asim Ferhatović Hase, s početkom u 21 sat. Glavni sudija susreta je Elvedin Topuzović iz Tuzle. Utakmicu možete pratiti na Areni Sport i portalu Klix.ba.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -