Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaNova Pjesma "Školska torba" Inspiriše Djecu na Muzičko Obrazovanje

Nova Pjesma “Školska torba” Inspiriše Djecu na Muzičko Obrazovanje

Muzička Inspiracija za Najmlađe

Polazak u školu donosi novu muzičku kreaciju. Autorski dvojac Hamdija Salihbegović i Nedžad Merdžanović, članovi sarajevskog rock benda “Konvoj”, objavili su novu pjesmu pod nazivom “Školska torba”.

Pjesma i Spot

Inspiraciju za ovu pjesmu pronašli su kroz svoj rad s djecom. Spot je realizovala mlada autorica Ajla Balijagić, uz podršku svojih prijatelja. Njihova saradnja rezultirala je kreativnim produkcijama koje sadrže poruke o važnosti muzičkog obrazovanja.

Uloga Škole Gitare “Suncokreti”

Dječiji hor i škola gitare “Suncokreti” odavno obogaćuju muzičko stvaralaštvo za djecu. “Suncokreti” pozivaju najmlađe da se odvažno upuste u svijet muzike. “Ova pjesma je podsjetnik na put učenja i dobrog vladanja,” navodi Nećko.

Upis u Novu Sezonu

Sa početkom nove školske godine, “Suncokreti” organiziraju novu sezonu upisa. Lokacije i termini za upis uključuju Grbavicu i Dobrinju. Dodatne informacije dostupne su putem njihovih društvenih mreža ili na email adresi [email protected].

Pogledajte Spot

Spot za pjesmu “Školska torba” možete pratiti na YouTube kanalu Suncokreta. Pozivamo sve mlade muzičare da se pridruže i zajedno stvaramo bolju budućnost.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -