Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinZanimljivostiGrčki Paraglajder Dimitris Kolliakos Oduševio Letom iznad Polja Soli u Valoni

Grčki Paraglajder Dimitris Kolliakos Oduševio Letom iznad Polja Soli u Valoni

Аvanura iznad Polja Soli

Nedavno su polja soli u Valoni privukla pozornost nakon spektakularnog leta grčkog paraglajdera Dimitrisa Kolliakosa. Ovaj pilot je letio iz Grčke prema Albaniji u potrazi za jedinstvenim slikama i nevjerojatnim iskustvima.

Fenomen garbice boja

U avgustu ove godine, Kolliakos je svjedočio transformaciji boja polja soli. Ružičaste, narandžaste i crvene nijanse oduševile su njega i njegov tim. “Nestvarno je, ovo je lokacija iz snova”, izjavio je o ovom jedinstvenom iskustvu.

Izazovi tokom leta

Iako je let bio prepun ljepote, nije manjkalo izazova. Kolliakos je upravljao paramotorom kako bi dodirnuo slanu vodu. Svaki put nakon dodira, morao je priskočiti sletjeti i oprati opremu, kako bi spriječio oštećenja.

Važnost pravog tajminga

Tajming je bio ključan, jer je tim trebao snimiti savršene trenutke kada su krila dotaknula vodu. Svaka scena bila je ključna za osiguravanje mnogih prekrasnih snimaka koje su planirali.

Oduševljenje prirodnim ljepotama

Dimitris Kolliakos nije krio oduševljenje. “Bilo je sjajno vidjeti te transformacije boja dok sam letio iznad njih”, rekao je. Ovaj let zasigurno će ostati upamćen kao jedno od najnevjerojatnijih iskustava u njegovoj karijeri.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -