Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaZvezde Estrade Održale Nevjerovatan Koncert na Ljetnoj Pozornici

Zvezde Estrade Održale Nevjerovatan Koncert na Ljetnoj Pozornici

Revijalni Nastup Poznatih Imena

Na Ljetnoj pozornici u Ilidži, održan je spektakularan revijalni koncert. Večeras su nastupili popularni izvođači poput Enesa Begovića, Hanke Paldum i Miroslava Škore. Osim njih, na pozornici su se pojavili i Duško Kuliš, Muharem Serbezovski te Dragan Kojić Keba.

Noviteti na Festivalu

Ovaj festival je donio nešto novo, izvođači su predstavili i svoje nove pjesme. Gosti koji su obogatili ovu večer bili su Ferid Avdić, Šerif Konjević i Hasiba Agić, među ostalima.

Uspješna Saradnja BHRT-a i Općine Ilidža

Belmin Karamehmedović, generalni direktor BHRT-a, istaknuo je važnost saradnje s Općinom Ilidža. Ova saradnja je pokazala odlične rezultate tokom 2023. godine.

Takmičarski Dio Večeri

U takmičarskom dijelu učestvovalo je 15 izvođača. Veliki pobjednik večeri bio je Mirza Hamzić sa svojom pjesmom “Mojoj Tuzli”. Kenan Imamović osvojio je nagradu za najbolji angažman za pjesmu “Rano, boliš me” koju je izveo Mirza Pandur.

Nagrade za Najbolje

Nijaz Buzaljko je dobio nagradu za najbolji tekst s pjesmom “Moj babo”, koju je otpjevao Enis Todić. Slavko Stefanović nagrađen je za najbolju muziku sa kompozicijom “Careva ćuprija”, koju je izvela Lepa Đorđević.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -