Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaFestival "Dani piva i hrane": Tribute bendovi oduševili posjetitelje u Mostaru

Festival “Dani piva i hrane”: Tribute bendovi oduševili posjetitelje u Mostaru

U Mostaru je održan festival “Dani piva i hrane”, koji je privukao veliki broj posjetitelja. Prošle noći, posvećene su legendarnim bendovima Bijelo Dugme i Indexe. Na binu je nastupio mostarski tribute bend “Tajna Veza”, koji je impresionirao publici izvođenjem najvećih hitova ovih grupa.

Pored muzike, uživanje za sva čula

Festival traje pet dana i nudi raznovrsnu gastro ponudu te 46 vrsta piva. U ovom okruženju, posjetitelji su imali priliku da uživaju u ukusnoj hrani i piću, dok slušaju muziku koja ih vraća u prošlost.

Šta nas očekuje u narednim danima

Već sutra, na festivalu će nastupati “Matori band”, koji važi za najbolji Azra tribute bend u regionu. Petak će biti rezervisan za nezaboravan dernek grupe BalkanEros Banditos, dok subota donosi nastup tribute benda “Emil Fetahović”, koji će izvesti numere Zdravka Čolića. Emil je poznat po svojoj ulozi u seriji i filmu “Toma”, gdje je igrao Zdravka Čolića.

Lokacija i vrijeme održavanja

Festival “Dani piva i hrane” održava se sve do 31. augusta na Vilsonovom šetalištu, kod Zemaljskog muzeja. Vrata festivala otvaraju se svake večeri u 18 sati, a posjetitelji mogu očekivati zabavu i vrhunske izvođače.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -