Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinZanimljivostiStefan Subotić otkrio svoju ljubav: Sudjelovanje javnosti u ljubavnoj priči

Stefan Subotić otkrio svoju ljubav: Sudjelovanje javnosti u ljubavnoj priči

Stefan Subotić javno o svojoj seksualnoj orijentaciji

Popularni šminker Stefan Subotić, poznat po svojoj kreativnosti i stručnoj vještini, napokon je odlučio javno progovoriti o svojoj seksualnoj orijentaciji. Na svom Instagram profilu, Stefan je objavio niz fotografija s ljubavnikom, pokazujući svoju sreću i ljubav.

Poruka ljubavi i poštovanja

U opisu jednog od postova, Stefan je napisao: “Ako se ikada zapitate što suditi, moj odgovor je upravo način na koji se neko odnosi, poštuje, cijeni i voli. To je to”. Ova snažna poruka o ljubavi i poštovanju dirnula je mnoge njegove obožavatelje.

Reakcije pratilaca

Jedna od pratiteljica je zahvalila Stefanu što je otvoreno podijelio svoju ljubav s javnošću, rekavši: “Hvala što si podijelio javno svoju ljubav”. Stefan je odgovorio: “Ljubav jeste da se dijeli, širi i živi”. Ova razmjena komentara pokazuje koliko su njegovoj zajednici važni iskreni ljudi.

Uspon popularnosti

Stefan Subotić, koji je rodom iz Doboja, već neko vrijeme živi u Beogradu. Njegov Instagram profil prati gotovo 170.000 ljudi. Stefan je poznat i po svom talentu transformacije, a svoju popularnost dodatno je povećao kada je postao poznat kao “Kris Jenner” uz pomoć reality zvijezde Kim Kardashian.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -