Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaAlmas objavio koncertnu verziju pjesme "Samo čekam"

Almas objavio koncertnu verziju pjesme “Samo čekam”

Nova verzija pjesme “Samo čekam”

Pjesma “Samo čekam” se nalazi na novom studijskom albumu “Krug”. Ove godine, Almas je odlučio objaviti koncertnu verziju pjesme. Cilj ovog izdanja je prenijeti atmosferu sa nedavno održanog koncerta.

Suradnja sa TV Hayat

Koncert je sniman u saradnji sa TV Hayat, uz stručnu montažu koju je realizovao Antonio Ilić. Snimak koncerta bit će emitovan u septembru, što će omogućiti fanovima da dožive ovaj jedinstveni događaj.

Gosti na koncertu

Na koncertu su se okupili Almasovi prijatelji i saradnici. Između ostalih, nastupili su Hamo i Nećko iz grupe Konvoj, kao i Nermin Puškar i Trnka Muhamed. Također, nastupili su Naida Karić, hor Superar Cadenza, Adis Sirbubalo i Muris Varajić.

Produkcija i tim muzičara

Audio, mix i mastering su realizovani u studiu “Modra rijeka” pod rukovodstvom Dine Šukala. Ovaj talentovani producent predvodio je sjajnu ekipu muzičara, među kojima su bili Edvin Hadžić, Bojan Ahac, Anes Begleberović, Olmo Vlahovljak, Medina Turković i Nedim Bašić.

Almas nastavlja svoj muzički put s novim projektima i suradnjama. Očekujemo da će koncertna verzija pjesme “Samo čekam” donijeti mnogo radosti njegovim obožavateljima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -