Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaKonstrakta podržala Severinu nakon policijskog ispitivanja

Konstrakta podržala Severinu nakon policijskog ispitivanja

Konstrakta izražava podršku na društvenim mrežama

Pjevačica Ana Đurić, poznata kao Konstrakta, nedavno je na Instagramu pokazala podršku svojoj kolegici Severini Vučković. Ova poruka došla je usred teške situacije kada je Severina privedena na razgovor prilikom prelaska granice. U svom Instagram storyju, Konstrakta je napisala: “Lijepo priča Severina” uz emotikon srca.

Severinino hapšenje izazvalo veliku pažnju

Severina je privedena zbog “spornih izjava” koje je dala u toku intervjua. Tokom ispitivanja, policija je postavljala pitanja o Srebrenici, Oluji i njenoj podršci demonstracijama protiv iskopavanja litija. Severina je istakla da je razgovor bio bolan, a mnoge teme su izazvale dodatna pitanja.

Reakcije javnosti

Severina je zapravo podijelila svoje iskustvo sa svojim pratiteljima, naglašavajući da su njoj postavljana pitanja o osjetljivim temama vezanim za prošlost. “Policajac se pravdao da samo radi svoj posao”, rekla je ona, ukazujući na pritisak s kojim se suočava kao javna osoba.

Podrška iz regionalne muzičke zajednice

Konstraktina podrška Severini dodatno je osnažila njihovu vezu u regionalnoj muzičkoj sceni. Ovakvi incidenti često pokreću važna pitanja o slobodi govora i pravima javnih ličnosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -