Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaIntrigantan ljubavni trokut: Sabrina Karpenter, Kamila Kabeljo i Šon Mendes u centru...

Intrigantan ljubavni trokut: Sabrina Karpenter, Kamila Kabeljo i Šon Mendes u centru pažnje

Sabrina Karpenter, Kamila Kabeljo i Šon Mendes stvaraju jedan od najuzbudljivijih trokutova na muzičkoj sceni. Ovaj ljubavni trougao privlači pažnju javnosti, posebno nakon Sabrinaine nedavne aktivnosti.

Sabrina Karpenter i njen novi hit

Karpenter je objavila šest pjesama koje upečatljivo aludiraju na njen odnos sa Šonom Mendesom. Ove pjesme sugeriraju da njihova romansa nije prošlost. U novom spotu, poljubac između njih jasno govori o njihovim osjećajima.

Džena Ortega kao Kamila Kabeljo

U spotu za pjesmu “Short n sweet”, Sabrina je angažovala Dženu Ortegu. Džena, koja fizički podsjeća na Kamilu, igrala je ključnu ulogu u priči. Tokom spota, njih dvije razmjenjuju strastvene poljupce dok se bore za ljubav Šona Mendeza.

Kompleksnost ljubavnog trougla

U radnji spota, Sabrina i Džena zajedno shvataju da je Šon glavni krivac za njihove nesuglasice. Na kraju, simbolično ga “sahranjuju”. Ova scena dodatno naglašava težak položaj koji često mora da podnosi svaki od protagonista.

Povijest veze

Kamilin i Šonov odnos trajao je od 2019. do 2021. godine, a njihova usponi i padovi često su bili pod paskom paparaca. Tokom raskida, Mendez je viđen s Karpenter, što dodatno komplikuje njihove međusobne odnose.

Osvojite ljubavni trougao svijetom muzike, jer on donosi neizvjesnost i intrige koje svi volimo pratiti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -