Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinZanimljivostiMlada influenserica Jana izazvala kontroverzu zbog kritike knjige "Šest vrana"

Mlada influenserica Jana izazvala kontroverzu zbog kritike knjige “Šest vrana”

Kritika i reakcije na društvenim mrežama

Mlada influenserica Jana nedavno je podigla prašinu svojim snimkom u kojem je kritikovala nagrađivanu knjigu “Šest vrana”. Na videu, koji je pregledan više od 36 miliona puta, Jana se žali da knjiga sadrži “previše riječi”. Iako je snimak ubrzo uklonjen, njegov uticaj na društvenim mrežama ostaje značajan.

Problemi s čitanjem

U videu, Jana objašnjava da su joj ovu knjigu preporučili njeni pratioci. Međutim, nakon čitanja samo 34 stranice postala je zbunjena. “Zašto stranice imaju toliko riječi?”, upitala je ona. Mlada influenserica dodatno je naglasila da joj se čini da su slova u knjizi previše sitna.

Odustajanje od čitanja

Jana je planirala da nastavi čitati do stote stranice, ali je izrazila strah da ne može ispratiti razvoj radnje. “Moj mozak teško može da isprati dešavanja”, dodala je, što je izazvalo široku diskusiju među korisnicima na mrežama.

Reakcije korisnika

Korisnici su se masovno uključili u komentarisanje njenog videa, dijeleći razne šale i mišljenja. Neki su podržali Janu, dok su drugi kritikovali njenu percepciju o knjizi. “Knjige su očigledno samo statusni simbol”, smatra jedan komentator.

Zaključak

Ova situacija otvorila je raspravu o kompleksnosti književnih djela. Čitanje “Šest vrana” pokazuje da različiti čitatelji imaju različita iskustva. Hoće li Jana ponovo čitati ovu poznatu knjigu, ostaje nepoznanica.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -