Petak, 20 Septembra, 2024
HomeHrana i ZdravljePetra Mikšik otkriva svoje tajne njege kože tijekom ljeta

Petra Mikšik otkriva svoje tajne njege kože tijekom ljeta

Petra Mikšik: Strastvena prema zdravlju i njezi kože

Petra Mikšik, talentirana fotografkinja, dijeli svoje savjete o njezi kože. Ova strastvena zaljubljenica u zdravu prehranu i kvalitetan način života otkrila je sve o problematičnoj koži i ljetnoj rutini njege.

Rutina njege koja osvaja

Petra je godinama bila nesigurna zbog problema s kožom. Svoj pristup njezi kože temelji na prevenciji. Tijekom ljeta, koristi proizvode lakših tekstura i obavezno dodaje SPF zaštitu.

Ujutro se samo umije, a zatim koristi tonik, serum, kremu i SPF zaštitu. Navečer, praktikira dvostruko čišćenje. Koristi i sheet maske za dodatnu obnovu.

Omiljeni tretmani i proizvodi

Redovito ide na čišćenje lica, a omiljeni tretman joj je Dermapen. Njega lica im je ključna, a koristi i hidratantne proizvode.

Naziva Biotherm Life Plankton Elixir svojim omiljenim serumom, kojeg koristi tri godine. Također, sva pažnja posvećena je kvaliteti sastojaka.

Šminkanje i sunčanje

Tijekom ljeta, Petra izbjegava šminku. Koristi kapi za samotamnjenje, što olakšava njenu rutinu. Tijekom sunčanja, koristi SPF 50+ i pridržava se hlada u najtoplijim dijelovima dana.

Za njegu kose, pronašla je kvalitetne proizvode koji joj odgovaraju, bez obzira na godišnje doba.

Zaključak

Petra Mikšik je inspiracija za sve one koji žele poboljšati svoju rutinu njege kože. Njezini savjeti i proizvodi mogu vam pomoći da dobijete zdravu i lijepu kožu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -