Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzNova nagađanja o vezi Bena Afflecka nakon razvoda s Jennifer Lopez

Nova nagađanja o vezi Bena Afflecka nakon razvoda s Jennifer Lopez

Posljednje vijesti iz Hollywooda

Izvor iz Hollywooda otkrio je da su Ben Affleck i Kick Lopez nedavno viđeni zajedno u hotelu Beverly Hills. Također su viđeni na nekoliko popularnih mjesta. Iako su ovo uzburkale javnost, još uvijek nije potvrđeno da li su u ljubavnoj vezi.

Benova tišina i Jenniferin razvod

Na novinarske upite vezane za njihovu moguću vezu, Kick je odbila dati komentar. Ben Affleck se, s druge strane, još uvijek nije oglasio povodom ovih nagađanja.

Karijera Kick Lopez

Za razliku od njenog oca, Kick se ne bavi politikom. Ona se trudi ostvariti uspješnu karijeru u glumi. Do sada je imala uloge u filmovima kao što su “Haven's Point”, “Teacher of the Year” i “Fear and Loathing in Aspen”.

Razlozi razvoda

Kao što je poznato, Jennifer Lopez je početkom sedmice podnijela zahtjev za razvod od Bena. Ona je kao razlog navela nepomirljive razlike među njima. Jedan od problema bio je konstantni medijski pritisak koji je Ben doživljavao kao njen suprug.

Benova potreba za samoćom

Izvor za Page Six dodatno je rekao da Ben ne skriva svoju potrebu za samoćom. On je ponosan na činjenicu da brine o sebi i planira to raditi i u budućnosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -