Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeLjepotaSaira Keškić oduševila na SFF-u: Elegantna kreacija Amne Kunovac Zekić

Saira Keškić oduševila na SFF-u: Elegantna kreacija Amne Kunovac Zekić

Oduševila svojom pojavom

Martina Saira Keškić ponovno je privukla pažnju posjetitelja na Sarajevo Film Festivalu (SFF). Ova talentirana direktorica Javorwood Festivala pokazala je svoj modni izričaj na trećoj večeri SFF-a. Odabrala je kratku haljinu, djelo bh. dizajnerice Amne Kunovac Zekić, koja je istaknula njene istrenirane noge.

Stil i elegancija

Za njen savršen izgled pobrinula se vizažistica Maja Talović. Saira se odlučila za jednostavnu šminku i uvijenu frizuru, što je upotpunila štiklama na platformu. Ova kombinacija dodatno je naglasila njen sofisticirani stil.

Fotografije koje oduzimaju dah

Pozirajući fotografu Marku Jovančiću, Saira je zabilježila trenutke koje su odmah postale hit na društvenim mrežama. Marko je snimke podijelio na svom Instagram profilu, čime je dodatno promovirao dolazak Saire na ovaj značajan događaj.

Javorwood Festival

Osim modnih izbora, Saira je poznata kao direktorica Javorwood Festivala, koji se održava u Javorovom dolu na Bjelašnici. Izletište Javorov Do je započelo svoju gradnju 2011. godine, a zamišljeno je kao centar održivog razvoja zajednice.

Keškić svojim prisustvom na SFF-u ponovno potvrđuje svoj status jedne od istaknutih javnih ličnosti na bh. modnoj sceni.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -