Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaDara Bubamara izazvala reakcije objavom u minijaturnom bikiniju na društvenim mrežama

Dara Bubamara izazvala reakcije objavom u minijaturnom bikiniju na društvenim mrežama

Fotografije koje su podigle prašinu

Poznata srbijanska pjevačica Dara Bubamara (48) opet je izazvala pažnju na društvenim mrežama. Objavila je fotografije u minijaturnom bikiniju, pokazujući svoje atribute. Međutim, mnogi pratioci su primijetili neobičnosti na tim fotografijama. Postavili su pitanje da li je Dara koristila fotošop kako bi poboljšala svoj izgled.

Kritike i negativni komentari

Pjevačica je često meta kritika zbog dorade svojih objava. I ovog puta, negativni komentari su se nizali. “Ne laži samu sebe”, “Odakle Dari ovolike noge”, komentari su koji su se mogli vidjeti na Instagramu i platformi X. Neki korisnici su čak primijetili da jedna od Darsinih fotografija izgleda kao da joj nedostaje dio noge.

Reakcija pjevačice i njeni fanovi

Iako su se njegovali kritike, Dara se ne obazire na njih. Ona se fokusira samo na komplimente koje dobija od svojih obožavatelja. Mnogi su je pohvalili zbog njenog izgleda i ljepote, a neki su čak branili njen izbor. “Čemu zlobni komentari… dok se ona brčka u moru, vi sjedite kod kuće i grickate nokte”, jedan je od odbrambenih komentara.

Popularnost i estetski zahvati

Dara Bubamara je jedna od najpoznatijih folk pjevačica u regiji. Pjevačica je već u djetinjstvu pokazala sklonost prema muzici. Poznata je po golišavim izdanjima na društvenim mrežama, a za estetske zahvate je izdvojila značajnu svotu novca.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -