Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaMostar Jazz Fest 2024: Ekološki svjestan festival s humanitarnom misijom

Mostar Jazz Fest 2024: Ekološki svjestan festival s humanitarnom misijom

Vrhunski izvođači na Mostar Jazz Festivalu

Mostar će ponovno biti domaćin spektakla, Mostar Jazz Fest 2024. Ovaj festival će okupiti vrhunske domaće, regionalne i međunarodne glazbenike.

Koncerti će se održati na platou ispred Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače, gdje će posjetitelji uživati u glazbenim performansima koji odjekuju gradom na Neretvi.

Digitalno oglašavanje s ciljem održivosti

Ove godine, organizatori su odlučili naglasiti važnost ekološke osviještenosti. Festival će minimizirati korištenje letaka i fizičkih materijala.

Kako bi doprinijeli pozitivnim navikama u zajednici, odlučili su se za digitalno oglašavanje. “Vodeći se primjerom ekološke osviještenosti, želimo stvoriti bolje uslove za sve,” istaknuli su organizatori.

Humanitarna misija festivala

Pored zavidne muzičke ponude, Mostar Jazz Fest ima i humanitarnu dimenziju. U cilju uljepšavanja dana djeci u Sveučilišnoj kliničkoj bolnici, festival organizira prikupljanje sredstava.

Posjetitelji će moći doprinositi kupovini glazbenih instrumenata, čime će djeca dobiti priliku uživati u muzikom ispunjenom okruženju.

Program festivala

Festival započinje u subotu, 24. augusta 2024. godine, s nastupima BDB Trio i Bigesty Septet. Njihove energične izvedbe obogatit će veče od 20:00 sati.

Nedjelja, 25. augusta 2024. donosi Denu DeRose, američku pijanisticu i vokalisticu, koja će očarati emotivnim nastupom, dok će Zvjezdan Ružić s projektom Pianotron pružiti poseban muzički doživljaj.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -