Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaSummertime Madness Fest: Nezaboravna noć muzike i zabave u gradu

Summertime Madness Fest: Nezaboravna noć muzike i zabave u gradu

Iluzija stvara magičnu atmosferu

Na ovogodišnjem Summertime Madness Festu, bend Iluzija nastupa večeras od 22 sata. Njihovi nastupi su poznati po stvaranju nezaboravne atmosfere.

Organizatori festivala ističu da je ovo idealno mjesto za spajanje najbolje muzike i gastronomskih užitaka. Posjetitelji će uživati u raznovrsnim kulinarskim specijalitetima uz muziku koja ih pokreće.

DJ nastupi u Heineken Summer Loungeu

Za ljubitelje DJ scene, Heineken Summer Lounge nudi nastupe popularnih DJ-a Calkinsa & Jase te DE Funka. Ovi muzički virtuozi zasigurno će zabaviti publiku do ranih jutarnjih sati.

Ukoliko želite osigurati mjesto, rezervacije su dostupne na broju +387 61 483 628 do 22 sata.

Koza Mostra donosi energiju Music Zone

Na parkingu kod Ambasade Grčke održava se Music Zone, gdje nastupa bend Koza Mostra. Koncert počinje u 23 sata, a ulaznice se mogu kupiti na ulazu. Ovaj bend poznat je po energičnim nastupima koji ne ostavljaju ravnodušnim.

Festival u Centru i Jugoslovenka party

DJ setovi očekuju vas i u Radićevoj ulici, na Festivalu u Centru. Imena DJ-eva bit će objavljena uskoro. Ovaj festival nudi raznovrstan program koji uključuje umjetnost, muziku i kreativnost.

Ljubitelji muzike iz doba Jugoslavije mogu posjetiti Jugoslovenka party u Slogi i uživati u nezaboravnim ritmovima. Ulaz na sve događaje je besplatan.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -