Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaKaya Ostojić: Rano majčinstvo donijelo izazove, ali i ponos

Kaya Ostojić: Rano majčinstvo donijelo izazove, ali i ponos

Majčinstvo u ranim godinama

Kaya Ostojić, popularna pjevačica, postala je majka sa samo 19 godina. Iako se suočila s brojnim izazovima nakon rastanka od supruga, Kaya nikada nije zažalila zbog ranog majčinstva. Njena kćerka predstavlja njen najveći ponos i motivaciju.

Izazovi i sreća

U razgovoru za medije, Kaya je priznala da je ranije majčinstvo otežalo njen poslovni put. Ipak, istakla je da joj je također donijelo sreću. Imala je podršku, uključujući i dadilju koja joj je pomagala s djetetom. Ova situacija ju je potaknula da se borit za bolji život svoje kćerke.

Žaljenje zbog izbora

Iako je sretna u svojoj ulozi majke, Kaya priznaje da bi voljela promijeniti nekoliko ključnih momenata iz svog života. “Žalim što nisam bolje birala njenog oca,” izjavila je, naglašavajući važnost dobrog izbora partnera za roditeljstvo.

Planovi za budućnost

Pjevačica je također istakla da bi se prilikom ponovnog odlučivanja o majčinstvu više dvoumila prije nego što izabere oca svog djeteta. Njena iskustva su je naučila kako je važno razmisliti o svim faktorima prije donošenja tako važnih odluka.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -