Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzIvana Knoll na Mikonosu: Slomljena noga, ali ne i ljetni duh

Ivana Knoll na Mikonosu: Slomljena noga, ali ne i ljetni duh

Povreda na ljetovanju

Influenserica i DJ, Ivana Knoll, nedavno je doživjela nezgodu na Mikonosu. Dok je uživala u ljetnim čarima, slomila je nogu. O ovome je odmah obavijestila svoje pratioce na društvenim mrežama.

Poruke podrške pratilaca

Ivana je objavila fotografije sa bolničkog kreveta, gdje se pojavila u invalidskim kolicima. Uz to, pozirala je sa štakama i stabilizovanom potkoljenicom desne noge. Iako povreda nije bila nimalo laka, to je nije spriječilo da uživa u odmoru.

Modni izbori čak i uz povredu

Uprkos povredi, Knoll je objavila niz fotografija u izazovnom ružičastom bikiniju. Time je dodatno naglasila svoje obline, čime je oduševila svoje pratioce. Na slikama se može vidjeti kako se drži za štake, dok nosi ortopedsku čizmu.

Ohrabrujuće poruke

U opisu jedne od objava, Ivana je napisala: “Slomljena lisna kost, ali još uvijek seksi.” Ove riječi privukle su pažnju brojnih pratilaca koji su joj poslali poruke podrške. “Brzo se oporavi, uvijek si seksi”, “Predivna si” i “Čak si i sa štakama seksi” samo su neki od komentara koje je primila.

Ivana Knoll nastavlja pokazivati svoju zavidnu energiju, čak i u teškim trenucima. Njena sposobnost da zadrži pozitivan duh i dalje inspirira mnoge.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -