Petak, 20 Septembra, 2024
HomeCrna HronikaDrama u Hercegovini: Policija uhapsila pet migranata nakon pucnjave

Drama u Hercegovini: Policija uhapsila pet migranata nakon pucnjave

Pucnjava i hapšenje migranata

Kako saznaje radio BN, jučer u Nevesinju je zabilježena dramatična situacija. Policija je upala u kuću i uhapsila pet migranata koji su se zabarakadirali. Prema informacijama, migranti su prethodno opljačkali jednu kuću i pobjegli u drugu, gdje su se sakrili.

Mještani tvrde: Policija je izvela migrante

Dok se odvijala akcija hapšenja, na terenu je bio veliki broj policajaca. Mještani iz sela tvrde kako su policijski službenici izvukli migrante iz kuće, no Policijska uprava Trebinje još uvijek ne potvrđuje ove informacije. Situacija ostaje napeta, a detalji se još utvrđuju.

Bacanje bombe na mještanina

Prethodno je, navodno, u ovom događaju došlo i do bacanja bombe na jednog mještanina. Izvori navode da je geler samo okrznuo mještanina, čija je porodica potvrdila incident. Ovaj događaj dodatno je uzburkao strasti u već opterećenoj situaciji s migrantima u regiji.

Vlasti nastavljaju s istragom, dok građani s nesigurnošću prate razvoj situacije. Ove vijesti o migrantima izazivaju zabrinutost među stanovnicima Hercegovine, koji se nadaju brzim rješenjima i sigurnosti.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -