Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaTea Tairović i Zdravko Čolić izazivaju spekulacije o zajedničkom nastupu

Tea Tairović i Zdravko Čolić izazivaju spekulacije o zajedničkom nastupu

U svijetu muzike, trenutak koji zatrese javnost dogodio se kada je Tea Tairović podijelila zajedničku fotografiju sa poznatim muzičarem Zdravkom Čolićem. Ova mladalačka zvijezda, koja privlači pažnju kao jedna od najtraženijih pjevačica, izazvala je lavinu komentara na društvenim mrežama.

Fotografija koja je pokrenula spekulacije

Na objavljenoj fotografiji, Tea i Zdravko se grle, a ona je dodala srce i krunu, simbolizirajući njegov status muzičkog kralja. Iako nije otkrila gdje su se sreli, saznanja o proslavi u Crnoj Gori potvrđuju da su oboje bili angažovani za uveličavanje događaja.

Mogući specijalni gost na Teinim koncertima

Nakon zajedničkog nastupa, fanovi su počeli spekulirati o mogućem Čolinom gostovanju na predstojećim koncertima Tea Tairović u beogradskoj Areni. Mnogi komentari na društvenim mrežama su postavili dilemu o tome “Da li je Čola gost u Areni?”.

Odnosi između Tea i Čole

Tea i Zdravko imaju dugogodišnje prijateljstvo koje je ostalo izvan svjetlosti reflektora. Izvor blizak paru naglašava da postoji realna šansa za njegovo gostovanje, što bi dodatno obogatilo njen muzički spektakl.

Teini koncerti zakazani su za 21. i 22. septembar, a pažnja javnosti samo raste. Hoće li Čola zaista biti dio ovog spektakla, saznat ćemo uskoro.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -