Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinZanimljivostiIntimno druženje glumaca Talent agencije ZONA uz DJ Enu Smajić

Intimno druženje glumaca Talent agencije ZONA uz DJ Enu Smajić

U posljednje vrijeme, Sarajevo je postalo središte zabave i kulture. Ove godine, Talent agencija ZONA organizovala je intimno druženje za svoje glumce. Ovaj događaj se održao u ugodnom ambijentu, daleko od prošlogodišnjih proslava koje su okupile čak 900 gostiju.

Glumci uživali u društvu

Među prisutnim glumcima bili su Alisa Čajić, Srđan Gino Jevđević, Almir Kurt Kugla i Emina Topolović. Svi zajedno uživali su u druženju uz muziku poznate sarajevske DJ-ice Ene Smajić. Ova kombinacija glumaca i muzike stvorila je savršenu atmosferu za opuštanje i zabavu.

Izazovi organizacije događaja

Vlasnica agencije ZONA, Anila Gajević, istakla je da je prošlogodišnji događaj počeo kao promocija, ali je preraslo u veliki javni događaj. Ove godine su se odlučili na manju perspektivu. “Događaj smo stidljivo najavili, ali i pored toga, već imamo duplo više gostiju nego što smo planirali,” izjavila je Gajević.

Zabava u Sarajevu

Ovaj događaj dio je šireg trenda u Sarajevu, gdje se tokom cijele sedmice organiziraju različite zabave, koncerti i partyji. Kako građani Sarajeva, tako i posjetitelji mogu uživati u bogatom kulturnom sadržaju grada.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -