Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinFilm/TVTreća Noć 30. Sarajevo Film Festivala: Poznate Ličnosti na Crvenom Tepihu

Treća Noć 30. Sarajevo Film Festivala: Poznate Ličnosti na Crvenom Tepihu

Treća noć jubilarnog 30. Sarajevo Film Festivala ponovo je okupila brojne poznate ličnosti iz zemlje i regiona. Crveni tepih ispred Narodnog pozorišta bio je pravo mjesto okupljanja za filmske zvijezde i društvene ličnosti.

Važne Ličnosti na Crvenom Tepihu

Među najistaknutijim gostima bili su Branko Đurić Đuro i njegova supruga Tanja Ribič, koji su plijenili pažnju prisutnih. Također, herec Džanan Musa zajedno sa svojom izabranicom Adnom Dučanović također je prošao ovim prestižnim događajem.

Film “Brate” na Festivalu

Film “Brate”, koji je usmjeren na život i karijeru “Zmaja”, također će biti prikazan tokom festivala. Ovaj film je rađen u produkciji ACB lige i bit će dio festivalskog programa. Premijera je zakazana za večeras u Pozorištu mladih Sarajevo u 20 sati.

Ekipa Filma “Velika Sedmica”

Pored filma “Brate”, crvenim tepihom se prošetala i ekipa filma “Velika sedmica”. Ovu ekipu predvodio je reditelj Andreij Kohn, uz prisustvo članova Doru Bem, Nicoleta Lefter, Ciprian Chirches, Mario Gheorghe Dinu i Ana Cioneta.

Ovaj festival nastavlja da slavi filmsku umjetnost te okuplja ljubitelje filma iz cijelog svijeta. Svi posjetitelji jedva čekaju još sjajnih projekcija i zvjezdanih trenutaka u narednim danima.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -