Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaLjeto U Sarajevu: Heineken Summer Lounge i Summertime Madness Fest

Ljeto U Sarajevu: Heineken Summer Lounge i Summertime Madness Fest

Plato Skenderija postao je epicentar noćne zabave u Sarajevu ovog ljeta. Večeras, u Heineken Summer Loungeu, nastupa popularni sastav Brown Sugar. Ovaj koncert dio je programa koji traje od 16. do 23. augusta.

Vrhunska muzika i jedinstvena atmosfera

Heineken Summer Lounge nudi noći ispunjene vrhunskom muzikom. Atmosfera na događaju traje do ranih jutarnjih sati. Ove godine, lineup uključuje poznate DJ-eve i izvođače. Svaka večer će biti poseban doživljaj za posjetitelje.

Summertime Madness Fest

Festival je otvorila Indira Forza, a drugu noć zabavljao je bh. pjevač Berin Buturović. Ljetno ludilo nastavlja se s bendom Dernex. Očekuje se nezaboravan provod koji će oduševiti sve generacije.

Zabava u Radićevoj ulici

Parallelno se održava koncert varaždinskog benda Sowas. Također, DJ set u Meeting Pointu zakazan je za 21 sat. Ove večeri će svi moći uživati u raznovrsnom programu.

Music Zone Fest

Festival Music Zone održava se na parkingu ispred zgrade Ambasade Grčke. Večeras je najavljen koncert grupe Major, koji će dodatno obogatiti muzičku ponudu.

Sevdah Soiree festival

Nakon fantastičnog nastupa Hanke Paldum, večeras će se na Sevdah Soiree festivalu predstaviti Alma Subašić. Ovaj festival doprinosi raznolikosti muzičke scene Sarajeva.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -