Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaSajam Gramofonskih Ploča: Mjesto Za Ljubitelje Muzike

Sajam Gramofonskih Ploča: Mjesto Za Ljubitelje Muzike

U srcu našeg grada održava se jedinstveni sajam gramofonskih ploča. Posjetioci imaju priliku uživati u bogatom asortimanu koji nude izlagači iz BiH i regiona. Sajam okuplja oko 15 izlagača, koji predstavljaju veoma raznolik muzički sadržaj.

Ponuda Gramofonskih Ploča

Na sajmu se nalaze gramofonske ploče svih muzičkih žanrova, uključujući nove i polovne primjerke. Među njima se mogu naći i neki raritetni komadi, idealni za kolekcionare. Bilo da ste iskusni kolekcionar ili tek otkrivate čari slušanja, sigurno ćete pronaći nešto za sebe.

Druženje i Razgovori o Muzici

Prostorije Ex-Yu Rock Centra nude više od same kupovine. Ovaj prostor postaje mjesto druženja za ljubitelje muzike. Posjetioci će imati priliku razgovarati sa drugim entuzijastima i razmijeniti iskustva o gramofonskim pločama.

Dodatne Atrakcije

Osim gramofonskih ploča, posjetioci mogu uživati i u raznovrsnim postavkama. Tu su audio kasete, posteri, muzički instrumenti i odjeća. Sve ovo doprinosi jedinstvenoj atmosferi sajma.

Sajam je otvoren i sutra od 11 do 18 sati. Ne propustite priliku da istražite svijet muzike i pronađete svoj savršeni zvučni dragulj!

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -