Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeVijestiSvijetMafijaški obračun na Halkidikiju: Tri teško ozlijeđena muškarca

Mafijaški obračun na Halkidikiju: Tri teško ozlijeđena muškarca

Incident na poznatoj lokaciji

U petak navečer, na Halkidikiju u Grčkoj, došlo je do brutalnog mafijaškog obračuna. U ovom sukobu, tri muškarca su teško ozlijeđena, a lokacija gdje se incident dogodio bila je popularan bar uz šetnicu, gdje su se nalazile obitelji s djecom.

Verbalni sukob prerastao u nasilje

Incident je započeo verbalnim okršajem koji se ubrzo prenio u fizičku borbu. Sukob se vodio uz upotrebu noževa i pištolja. Najteže ozlijeđeni muškarac nalazi se u kritičnom stanju, dok su drugi pretrpjeli ozbiljne povrede.

Uključenost bugarske mafije

Prema izvještajima lokalnih medija, sukob uključuje i članove bugarske mafije. Prvi muškarac je ranjen vatrenim oružjem u prsa, dok je drugi ozlijeđen nožem. Treći je nastradao od udaraca. Sve trojice prebačeni su na liječenje u Poligirosu.

Panika među gostima

U trenutku kada je nastala pucnjava, organizirana je živa glazba uz izvođača Manosa Kayu. Gosti su počeli panično bježati u obližnje ulice. Svjedoci opisuju scene straha i panike, a među njima su bila i mala djeca.

Saznanja medicinskih radnika

Medicinski radnik koji je stigao među prvima na mjesto incidenta izjavio je da je jedan muškarac dobio više udaraca u glavu i bio je pošprican suzavcem. Ovaj tragični događaj u potpunosti je zatresao predivnu ljetnu destinaciju.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -