Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaFrenkie Obogatio Slušaoce Novim Video Spotom iz Albuma "Manifest"

Frenkie Obogatio Slušaoce Novim Video Spotom iz Albuma “Manifest”

Frenkie, poznati bh. reper, opet je obradovao svoje fanove najnovijim video uratkom. Ovaj spot dolazi nakon što je u maju ove godine predstavio deseti studijski album pod nazivom “Manifest”.

Satira I Parodija Na Klikbait Naslove

Novi video spot obuhvata fraze koje su satira i parodija na popularne klikbait naslove. Spot je urađen u stilu koji odgovara tim temama. “Nisam glumac, ali mislim da sam odlično uskočio u ulogu voditelja”, izjavio je Frenkie u šali. Očekuje pozive svjetskih režisera za svoj sljedeći angažman.

Pjesma Koja Razvija Ozbiljne Teme

Iako spot sadrži ozbiljne teme, Frenkie je istakao da je “Manifest” dobio odlične reakcije. “Ovaj album uvrstavam među najbolja tri u mojoj karijeri”, dodao je. Očekuje se da će još jedna pjesma doživjeti ekranizaciju.

Video Spot Potpisuje Sunray Ekipa

Produkciju novog video spota potpisuje ekipa Sunray iz Sarajeva, dok režiju i scenario potpisuju Hamza Makić i Rejhan Hrnjić. Ovaj vizuelni uradak dodatno će obogatiti bogatu muzičku ponudu koju Frenkie pruža svojim slušaocima.

Nastup Na Sarajevo Film Festivalu

Frenkie, kao i ostali izvođači Kontra i Indigo, nastupit će na Sarajevo Film Festivalu. Koncert će se održati u ponedjeljak, 19.8., na Festival u centru, tačnije na bini kod Cineplexa.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -