Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaLepa Brena uživa ljeto na jahti s prijateljima i sestrom Farom

Lepa Brena uživa ljeto na jahti s prijateljima i sestrom Farom

Muzička zvijezda Lepa Brena provodi ljeto na luksuznoj jahti. S njom su često prijatelji i porodica. Trenutno uživa u društvu svoje sestre Faketice, koju od milja nazivaju Farom. Ova dva bliska člana porodice ne provode često vremena zajedno. Naime, Faketa živi u Kanadi, što otežava njihovo viđanje.

Porodične veze i muzički talent

Brena je na svom Instagram storiju podijelila sretne trenutke s Farom. Oni su iskoristili priliku da se zagrle i uživaju jedno u drugome. Faketa se, kao i Brena, od malih nogu bavi muzikom. Živi u Kanadi sa svojim suprugom i kćerkama. Kada joj obaveze dozvole, dolazi u Srbiju kako bi posjetila porodicu.

Muzička tradicija u porodici

Pjevačica je nedavno razgovarala o muzičkoj tradiciji u svojoj porodici. “Naša majka je lijepo pjevala sevdalinke”, izjavila je. Faketa je počela pjevati prije Lepe Brene, a potom su se pridružili brat Faruk i ona. Brena se prisjetila da su svi zajedno uživali u pjevanju u horu.

Djetinjstvo im je bilo ispunjeno muzikom s festivala poput Ilidže i Beogradskog proljeća. Ova atmosfera ih je oblikovala i usmjerila ka muzičkoj karijeri koju su sve troje ostvarili.

Ljeto na jahti postalo je još ljepše uz prisustvo porodice. Brena uživa u svakom trenutku sa svojom sestrom, prisjećajući se dragih uspomena iz djetinjstva.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -