Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaArmin Bijedić najavljuje novu pjesmu "Putnik bez adrese" i američku turneju

Armin Bijedić najavljuje novu pjesmu “Putnik bez adrese” i američku turneju

Bosanskohercegovački muzičar Armin Bijedić sa oduševljenjem je najavio svoju novu pjesmu “Putnik bez adrese”, koja izlazi krajem ovog mjeseca. Ova balada dolazi uz prateći spot snimljen na prekrasnim lokacijama, uključujući Poreč.

Details o novom projektu

Muziku za “Putnik bez adrese” potpisuje Gojko Jovik, dok tekst stvaraju Aleksandar Stevanovski i aranžman Almir Buza. Bijedić je za “Dnevni avaz” istakao važnost ovoga projekta. “Radimo s vrhunskim muzičarima i svi instrumenti su snimljeni uživo”, rekao je.

Spot snimljen u Poreču

Spot je sniman u prelijepom Poreču, gdje je Bijedić izrazio zahvalnost svojim prijateljima na gostoprimstvu. Njegovi nastupi tokom ljeta privukli su veliku pažnju i oduševili publiku širom Bosne i Hercegovine.

Američka turneja

Bijedić se priprema i za američku turneju koja će trajati mjesec dana, zajedno s pjevačicom Slađanom Mandić. Turneja počinje 13. septembra i uključuje nastupe u brojnim američkim gradovima.

Bijedić je istakao da je interesovanje za turneju veliko i da očekuje dobru atmosferu na koncertima. Govorio je o svom zadovoljstvu radom, bez obzira na manjak medijske podrške.

Ovaj talentirani muzičar ne prestaje fascinirati svojom muzikom, čime osigurava da ljubitelji njegovih balada uvijek budu uz njega.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -