Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomePozitivnoBiznisAlf-Om donosi napredna rješenja za cyber sigurnost i održavanje štampača

Alf-Om donosi napredna rješenja za cyber sigurnost i održavanje štampača

Napredna zaštita za sva preduzeća

Jedinstveni softver za cyber sigurnost kompanije Alf-Om pruža vrhunsku zaštitu podataka. Ova inovativna tehnologija dizajnirana je za zaštitu firmi svih veličina. Uz Alf-Om, kompanije mogu osigurati sigurno poslovanje i zaštitu od cyber napada.

Kompletna usluga održavanja štampača

Osim rješenja za cyber sigurnost, Alf-Om nudi sveobuhvatne usluge održavanja štampača. Kvalitetna isporuka tonera, rezervni dijelovi i servisiranje obuhvaćaju sve aspekte brige o štampačima. Osnovna prednost je plaćanje po odštampanom listu, što omogućava precizno upravljanje troškovima.

Širenje servisne mreže

Branislav Javorac, menadžer sektora za prodaju, ističe ponos zbog servisnih centara u Sarajevu, Banjoj Luci, Tuzli i Brčkom. Sa više od 40 servisnih ekipa, Alf-Om osigurava brzu podršku klijentima širom Bosne i Hercegovine. Uskoro će biti otvoren i novi servisni centar u Mostaru.

Učestvovanje na NetWork 12 konferenciji

Prezentacija noviteta održat će se na NetWork 12 konferenciji, velikom IT događaju u regiji. Tokom konferencije, prisutni će čuti iskustva velikih institucija koje koriste usluge Alf-Om-a.

Poziv na prezentacije

Prije konferencije, Alf-Om će održati prezentacije u Sarajevu i Banja Luci. Javorac poziva sve firme da prisustvuju i saznaju kako usluge Alf-Om-a mogu unaprijediti njihovo poslovanje.

Datum i lokacija konferencije

NetWork 12 konferencija će se održati u Neumu od 23. do 25. oktobra 2024. godine. Alf-Om je ponosni Gold sponzor ovog prestižnog događaja.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -