Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaMadona ponovno zaljubljena: U vezi s 28-godišnjim Akimom Morisom

Madona ponovno zaljubljena: U vezi s 28-godišnjim Akimom Morisom

Prepoznata pop diva Madona ponovno je zaljubila. Samo nekoliko mjeseci nakon prekida s 35 godina mlađim Džošom Poperom, Madona je u vezi s 28-godišnjim Akimom Morisom. Par je primijećen u slikovitom italijanskom gradu Portofino, pred njen 66. rođendan.

Veza koja se razvijala

Iako je vijest o njihovu povezivanju nedavno objavljena, Madona i Akim se poznaju već neko vrijeme. Oboje su radili zajedno na snimanju za Paper magazin 2022. godine, što je omogućilo razvoj njihovog prijateljstva. Također, zajedno su proslavili američki Dan nezavisnosti, što svjedoči o bliskosti između njih.

Intimni trenuci otkriveni putem društvenih mreža

Tokom proslave, Madona je podijelila niz fotografija na Instagramu. Na jednoj je slici držala Akima za rukу, dok su na drugoj zajedno gledali vatromet. Njihov zagrljaj i zajednički trenuci snimljeni su na kauču, što pokazuje koliko su bliski.

Akim Morris: Pozadina novog dečka

Akim Morris, rođen 2. maja 1996. godine na Jamajci, trenutno živi u Njujorku. Diplomirao je političke nauke na Koledžu Stony Brook, a ranije je igrao nogomet. Njegova povezanost s Madonom dodatno ga ističe u javnosti.

Madona nije nova u ljubavnim vezama s mlađim partnerima. Prije Akima, bila je u vezi s Ahlamalikom Vilijamsom i skejterom Endrjuom Darnelom, koji su bili 35, odnosno 41 godinu mlađi od nje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -