Petak, 20 Septembra, 2024
HomeLjepotaKaftan studio predstavlja modni video "Dream On" inspiriran damama

Kaftan studio predstavlja modni video “Dream On” inspiriran damama

U posljednje vrijeme, modni svijet u Bosni i Hercegovini oduševljen je novim modnim videom pod nazivom “Dream On”. Ovaj projekt je predstavljen od strane Kaftan studija, pod kreativnim vodstvom Emine Hodžić Adilović, njihove direktorice.

Inspiracija za kreacije

Modni video “Dream On” nastao je kao znak zahvalnosti svim damama koje su kroz godine bila inspiracija Kaftan studiju. Ovaj projekt slavi zajedničke snove i uživanje u kreaciji svakog outfita. Ekipa i dalje sanja i gradi uspješnu modnu priču.

Učešće vrhunskih profesionalaca

Prilikom realizacije projekta, Kaftan studio okupio je najbolje bh. profesionalce iz područja mode, filma, muzike i umjetnosti. Ovaj tim je doprinio stvaranju jedinstvenog modnog izraza koji odiše sofisticiranošću i elegancijom.

Zaštitno lice i autorski dizajn

Zaštitno lice ovog projekta bila je poznata Amra Čerkezović, dok je fotografije uredila bh. fotografkinja Aida Redžepagić. Modni dizajn iz Kaftan studija savršen je za posebne prigode, uključujući i crveni tepih Sarajevo Film Festivala.

Elegancija, gracioznost i ljepota

Sa prepoznatljivim autorskim izrazom, dizajn Kaftan studija odiše senzibilnim glamurom. U fokusu su elegancija, gracioznost, dostojanstvo i ljepota, što ga čini neizostavnim izborom za sve ljubitelje mode.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -