Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaRade Ćosić otkriva ljubavne bolnosti: Priznanje o prevari i psihijatru

Rade Ćosić otkriva ljubavne bolnosti: Priznanje o prevari i psihijatru

Rade Ćosić o ljubavnim problemima

Srbijanski glumac Rade Ćosić nedavno je podijelio svoju emotivnu priču u jednoj emisiji. Otkrio je kako je za vrijeme mladosti tražio pomoć psihijatra zbog ljubavnih problema. Njegov život je na izmaku promijenila situacija kada je saznao da ga je djevojka prevarila s njegovim najboljim prijateljem.

Psihijatrijska pomoć u teškim trenucima

„Išao sam kod psihijatra kad je jedna djevojka prekinula sa mnom“, rekao je Ćosić. U tom trenutku, imao je samo 21 godinu i osjećao se izgubljeno. Glumac je ispričao kako je mislio da je ljubav zauvijek. Ipak, saznanje da je njegova djevojka bila s prijateljem u WC-u promijenilo je sve.

Pozadina veze i provale u povjerenju

Ćosić je dodao da je nakon prekida primio snimke koje su mu otkrile istinu. U mailu je otkrio sve detalje prevarantske veze. „Nije problem u njoj niti u meni, nego u tom dečku, što je on“, govorio je kroz osmijeh, iako se prisjećao teških trenutaka.

Slava i uspjeh nakon ljubavnih problema

Unatoč lošim iskustvima, Rade Ćosić je zadržao svoj optimizam. Poznat je po ulogama u popularnim filmovima kao što su “Ko živ, ko mrtav” i “Montevideo, Bog te video!”. Njegova iskrenost i otvorenost o ljubavnim bolestima inspirisale su mnoge.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -