Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinZanimljivostiNoćni let s Air Srbijom: Trend stjuarda koji osvaja žene širom svijeta

Noćni let s Air Srbijom: Trend stjuarda koji osvaja žene širom svijeta

Ruskinja Ksenija podijelila je svoje iskustvo noćnog leta s Air Srbijom na društvenim mrežama. Njen post je brzo postao viralni hit. Snimak stjuarda izgleda kao isječak iz filma, gdje on objašnjava važne procedure u slučaju hitnih situacija.

Žene oduševljene zgodnim stjuardima

Mnoge žene su se priključile trendu, komentirajući izgled srbijanskih stjuarda. Jedna korisnica je napisala: “Pa, nisam mogla ignorisati ovaj trend”. Tijekom komentarisanja, korisnice su izražavale oduševljenje, pišući kako bi rado putovale sa zgodnim stjuardima bez obzira na odredište.

Reakcije na društvenim mrežama

Među komentarima su bili: “Recite mi na kojim letovima radi” i “Više me nije strah letjeti avionom”. Mnoge žene su dijelile svoja iskustva i izjavile kako im prizori simpatičnih stjuarda pomažu da prevaziđu strah od letenja.

Fenomen koji raste

Ove snimke skupile su stotine hiljada pregleda na platformama poput Instagrama. Zato ne čudi da se ovaj trend širi među korisnicima, koji uživaju u šarmu i duhovitosti ovih stjuarda. U Srbiji, očigledno, mladići su primijećeni kao pravi aduti u avionskom svijetu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -