Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaSeverina se pohvalila transformacijom prije i poslije koncerta

Severina se pohvalila transformacijom prije i poslije koncerta

Pop pjevačica Severina Vučković nedavno je oduševila svoje pratitelje na Instagramu. Ponudila je uvid u svoj izgled prije i nakon koncerta. Objavila je fotografije na kojima pozira ispred ogledala. Ovo je bila prilika da pokaže kako se priprema za nastup, te kako izgleda nakon uzbudljivog izvođenja.

Severinine zabavne objave

U opisu fotografija, pjevačica se duhovito našalila. Koristila je hashtag “Prije & Poslije”, ističući razliku između ta dva trenutka. Nakon koncerta u Makarskoj, Severina je bila više nego zadovoljna energijom koju je podijelila s publikom.

Reakcije fanova

Njenih pratitelja nasmijale su objavljene slike. U komentarima su dijelili svoje osjećaje o pjevačici i njenom trudu. “Kad misle da je lako biti Severina”, pisali su neki. Drugi su dodali kako se i sami umore kada idu do dućana.

Aktivnosti na jadranskoj turneji

Severina je trenutno na jadranskoj turneji. Nakon uspješnog nastupa u Makarskoj, planira koncerte i u Pločama, te u Privlaci kod Zadra. Ova turneja svakako donosi mnoge nezaboravne trenutke, kako za nju, tako i za njene obožavatelje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -