Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeCrna HronikaTeška saobraćajna nesreća kod Milića: Muškarac povrijeđen, saobraćaj obustavljen

Teška saobraćajna nesreća kod Milića: Muškarac povrijeđen, saobraćaj obustavljen

U ranim jutarnjim satima, tačnije u 4:45 sati, dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva automobila. Ovaj incident dogodio se nedaleko od Milića, a prema dostupnim informacijama, jedan muškarac, čiji su inicijali M. G., zadobio je teške povrede.

Povrijeđeni muškarac prevezen u bolnicu

Muškarac M. G. odmah je prevezen u Bolnicu Zvornik na medicinsko zbrinjavanje. Njegovo zdravstveno stanje se prati, a detalji o povredama još nisu službeno potvrđeni. Policija trenutno vrši uviđaj kako bi se utvrdili uzroci nesreće.

Obustava saobraćaja

Na tom dijelu puta saobraćaj je bio potpuno obustavljen od trenutka nesreće do 6:30 sati. Nakon toga, saobraćaj se vrati na ovu dionicu, ali naizmjenično jednom kolovoznom trakom. Ovakva situacija stvorila je nezadovoljstvo među vozačima, ali su iz saobraćajnih institucija napomenuli da se uskoro očekuje normalizacija stanja.

Apel vozačima

Iz BIHAMK-a i Auto-moto saveza Republike Srpske apelovali su na vozače da pokažu razumijevanje tokom ovog perioda. Vozači se mole na strpljenje dok se saobraćaj ne vrati u normalu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -