Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaSpektakularni doček Nove godine u Sarajevu: Sara Jo i Severina na velikoj...

Spektakularni doček Nove godine u Sarajevu: Sara Jo i Severina na velikoj pozornici

Koncert popularne pjevačice Saru Jo

Prema saznanjima Klix.ba, u noći sa 30. na 31. decembar, Sarajevo će ugostiti poznatu srbijansku pjevačicu Saru Jo. Ovaj koncert će se održati u okviru dočeka Nove godine i očekuje se da privuče veliku pažnju. Vesela atmosfera i hitovi koji će odzvanjati Vječnom vatrom učinit će ovu noć nezaboravnom.

Nastup mladog pjevača Adija Šošeta

Sam doček Nove godine, koji se održava 31. decembra, započet će nastupom mladog mostarskog pjevača Adija Šošeta. Njegova energija i talent sigurno će podići raspoloženje svih prisutnih.

Svijetla u Titovoj ulici

Doček Nove godine u Sarajevu bit će organizovan ispred Vječne vatre u Titovoj ulici. Događaj će uključivati i nastup svjetski poznatog DJ-a Salvatorea Ganaccija, koji će zabavljati posjetitelje zajedno sa Sarom Jo. Očekuje se pravi spektakl koji će pružiti odličnu zabavu za sve generacije.

Sarajevo ulazi u 2024. godinu

Grad Sarajevo ušao je u 2024. godinu s nevjerovatnim dočekom. Ispred Vječne vatre nastupila su čak četiri benda uključujući “Sarajevsku priču”. Članovi sastava Bombaj Štampa, Zabranjeno pušenje i Crvena jabuka, zajedno sa Lela i Laka, učinili su ovu noć posebnom.

Priprema za doček Nove 2025. godine

Za organizaciju dočeka Nove 2025. godine u budžetu Grada Sarajeva osigurano je 795.541 KM s PDV-om. Ova investicija ukazuje na to da se očekuje pravi spektakl i nenadmašna zabava, što dodatno uzbuđuje građane i posjetitelje.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -