Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinZanimljivostiKorisnik TikToka dijeli jedinstveno iskustvo vožnje taksijem u Sarajevu

Korisnik TikToka dijeli jedinstveno iskustvo vožnje taksijem u Sarajevu

U posljednjem videu, mladić sa TikTok profila @darlamichanceux podijelio je svoje avanture u Sarajevu, s posebnim naglaskom na vožnju taksijem. Njegova priča započinje dok pojašnjava izazove vožnje pod kišom koja lije kao iz kabla.

Nezaobilazna iskustva u Sarajevu

Na početku objave, mladić naglašava: “Nikad ne potcjenjuj kišu u Sarajevu. Pokušavam da ostanem suh.” Njegovo iskustvo vožnje taksijem također otkriva zanimljive aspekte svakodnevnog života u glavnom gradu BiH.

Neobični zvuci u taksiju

Tijekom vožnje, mladić primjećuje da taksi posjeduje ‘satelitski’ uređaj koji ispušta glasne zvukove. “Da li je ovo normalno ovdje?”, pitao je svoje pratioce. Njegovi pratitelji su mu objasnili da su glasni zvukovi svojstveni komunikaciji između taksista i dispečera.

Svega dovoljno za pamćenje

Unatoč neobičnim zvukovima, mladić naglašava da je vožnja bila nezaboravna. Također, ranije je istakao kako je Bosna i Hercegovina najpotcjenjenija evropska država, uz pohvale na račun poznavanja engleskog jezika među lokalnim stanovništvom.

Sjećanja na putovanja

Korisnik TikToka, inače strastveni putnik, posjetio je i Francusku, Italiju, Švedsku i Češku. Njegova sjećanja i iskustva iz Sarajeva nude jedinstven uvid u život u ovom gradu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -