Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaNataša Bekvalac: Estetski zahvati i život samohrane majke

Nataša Bekvalac: Estetski zahvati i život samohrane majke

Pjevačica Nataša Bekvalac poznata je kao jedna od najljepših žena na javnoj sceni. O njenim estetskim zahvatima mnogo se raspravlja, a ona je otvoreno pričala o tome.

Pokajanje zbog estetskih operacija

Nataša je priznala da se gorko pokajala zbog estetske operacije grudi. “Da imam vremeplov, nikad ne bih to uradila”, izjavila je ona. Dodala je da bi ostala na prirodnom i da operacije donose mnoge komplikacije. Ova izjava šokirala je mnoge njene obožavatelje.

Težak život samohrane majke

Nataša, koja ima dvije kćerke, Hanu i Katju, istaknula je da je samohrano roditeljstvo izuzetno izazovno. Rekla je kako je uloga roditelja najvažnija u njenom životu. “Maksimalno sam posvećena djeci i poslu”, dodala je.

Na pitanje o muškarcima, Nataša je istakla da bi “morao biti magičan” da bi mogao ući u njen užurban raspored. Njen život je ispunjen izazovima, naročito u odgoju tinejdžerke i male djevojčice.

Sa samohranim roditeljstvom dolaze i dodatni izazovi, a Nataša to savršeno razumije. “Svaka mama zna koliko je teško u ovom ludom vremenu”, zaključila je pjevačica.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -