Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaDžejla Ramović oduševila sa 'Spartom': Mirza otkriva tajne uspjeha

Džejla Ramović oduševila sa ‘Spartom’: Mirza otkriva tajne uspjeha

Mirzina inspiracija za ‘Spartu’

Popularna pjevačica Džejla Ramović obradovala je publiku svojom novom pjesmom ‘Sparta’. Ovu pjesmu je, kroz prozoru talentovane Milice Todorović, čuo poznati muzičar Mirza. On je za Grand otkrio kako je pjesma prvo bila kod njega na slušanju.

Zašto je ‘Sparta’ idealna za Džejlu?

Mirza je, nakon što je čuo Milicin izvedbu, odlučio probati otpjevati je. Oduševio se njenim glasom i energijom. “Primijetio sam da Džejla ima žensku emociju koja savršeno odgovara pjesmi”, rekao je. Uvjeren je da će Džejla “razbiti” ovu numera svojom interpretacijom.

Faktori uspjeha pjesme

U razgovoru, Mirza je objasnio da uspjeh pjesme ne zavisi isključivo od melodije i teksta. Prema njegovim riječima, važni su i splet okolnosti, sreća, kao i pravi ljudi u pravo vrijeme. “Možda smo naišli na srećne okolnosti koje su nam donijele dobre pjesme”, dodao je.

Iskrenost prema publici

Mirza smatra da je ključno prepoznati dobru pjesmu i imati “njuh” za ono što možeš osjetiti dok pjevaš. Istakao je kako publika ne voli foliranje i da prepoznaje iskrenost. “Najbolje je kada daš sebe, jer to publika zna da prepozna”, zaključio je Mirza.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -