Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinZanimljivostiOlimpijska neuspjeh otvara vrata neobičnoj ponudi za 21-godišnjeg Francuza

Olimpijska neuspjeh otvara vrata neobičnoj ponudi za 21-godišnjeg Francuza

Šok na Olimpijadi

Francuski sportista Anthony Ammirati, star 21 godinu, doživio je neobičan trenutak na Olimpijadi. Njegov neuspjeh u pokušaju da preskoči letvicu postao je viralni hit na društvenim mrežama. Komentatori su bili u šoku i nisu mogli da objašnjavanje svog iznenađenja. “Šta se ovdje dogodilo?” pitao je jedan od njih tokom prijenosa uživo.

Novo poslovno poglavlje

Unatoč razočaravajućem ishodu, Ammirati je naišao na neobičnu poslovnu priliku. Stranica za odrasle CamSoda ponudila mu je ugovor vrijedan 250.000 dolara. U zamjenu za taj iznos, traže od njega 60-minutni webcam show. Ova ponuda uključuje “pokazivanje njegovih atributa”, kako je to formulirao potpredsjednik CamSode, Daryn Parker.

Reakcije na društvenim mrežama

Ammirati je privukao pažnju internetskih korisnika, a društvene mreže su eksplodirale od šala vezanih za njegov nastup. Njegovo ime se brzo proširilo u svijetu interneta, dok se mnogi zamisle da li će prihvatiti ovu unosnu ponudu. Ova situacija pokazuje nepredvidljivost Olimpijskih igara i način na koji neuspjeh može voditi ka neobičnim prilikama.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -