Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaSajam gramofonskih ploča u Sarajevu: Otkrijte svijet muzike i raritetnih primjeraka

Sajam gramofonskih ploča u Sarajevu: Otkrijte svijet muzike i raritetnih primjeraka

U Sarajevu je otvoren Sajam gramofonskih ploča, prilika za ljubitelje muzike da uživaju u bogatom asortimanu. Posjetioci će moći razgledati i kupovati gramofonske ploče i druge nosače zvuka. Očekuje se učešće gotovo 15 izlagača iz BiH i regiona.

Raznovrsna ponuda za svakog ljubitelja muzike

Na sajmu će biti prisutni svi muzički žanrovi, a ponuda će se sastojati od novih i polovnih ploča. Osim standardnih izdanja, neki izlagači će ponuditi i raritetne primjerke. Ovaj događaj će privući kako iskusne kolekcionare, tako i one koji tek počinju istraživati svijet gramofonskih ploča.

Mjesto za druženje i razgovor

Prostorije Ex-Yu Rock Centra će biti središte okupljanja zaljubljenika u muziku. Posjetioci će imati priliku razgovarati i razmijeniti iskustva sa stručnjacima i sličnim entuzijastima. Pored gramofonskih ploča, dostupni su i audio kasete, posteri, instrumenti i modni dodaci iz muzičkog svijeta.

Dodatne aktivnosti i informacije

Organizatori planiraju prirediti dodatne aktivnosti za sve posjetitelje. Detaljnije informacije bit će dostupne uskoro. Učešće na sajmu je besplatno, a zainteresovani izlagači mogu se prijaviti putem email adrese info@musicfair.ba.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -