Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeShowbizzNovak Đoković: Modna Kuća Lacoste Produžila Saradnju do 2025. Godine

Novak Đoković: Modna Kuća Lacoste Produžila Saradnju do 2025. Godine

U svijetu tenisa, Novak Đoković je prepoznat kao jedan od najboljih sportista svih vremena. Njegova saradnja sa modnom kućom Lacoste traje od 2017. godine, a nedavno su obznanili produženje ugovora do 2025. godine.

Povezanost između sporta i mode

Lacoste je brend koji nije samo poznat po svojoj odeći, već i po bogatoj istoriji u tenisu. Osnovali su je poznati teniser René Lacoste i André Gillé. Njihov logo, krokodil, simbolizuje snagu i izdržljivost.

Ugovor vrijedan desetine miliona dolara

Nakon raskida sa brendom Uniqlo, Đoković je odabrao Lacoste zbog zajedničkih vrednosti. Novi ugovor donosi mu značajnu finansijsku podršku, sa godišnjim primanjima od 9,4 miliona evra.

Izvan terena i dalje uz Lacoste

Nakon operacije koljena, Lacoste se duhovito oglasio promjenom svog logotipa. Ova situacija pokazuje bliskost brenda i sportiste. Đoković često nosi Lacoste na važnim događanjima, uključujući Vogue događaj u Parizu.

Novak na vrhu i u modi

Osvojivši zlatnu medalju na Olimpijadi, Đoković je još jednom potvrdio svoj status. Lacoste je tim povodom na društvenim mrežama objavio čestitku. Ova saradnja dokazuje da sport i moda mogu zajedno obilježiti povijest.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -