Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaNino Hrustemović snimio novu pjesmu "Nije ti vjeran" u Sarajevu

Nino Hrustemović snimio novu pjesmu “Nije ti vjeran” u Sarajevu

Nino Hrustemović, popularni pjevač povezan s dijasporom, snimio je novu pjesmu pod nazivom “Nije ti vjeran”. Studij “Estrada music production” u Sarajevu bio je domaćin ovog kreativnog procesa. Muziku i aranžman potpisuju talentirani Amir Ćefo i Nikola Obućina, dok je tekst napisala Đana Ljuca.

Profesionalna ekipa i povratak na scenu

Spot za pjesmu snimio je Dino Kadragić, a Hrustemović ističe zadovoljstvo radom s provjerenom ekipom. “To je ekipa s kojom je jako ugodno raditi zbog profesionalnog pristupa”, rekao je Hrustemović.

Nakon diskografske pauze zbog studija u Njemačkoj, pjevač se vraća muzičkoj sceni. Tokom posljednjih mjeseci, bio je paralelno aktivan s nastupima uz pomoć menadžera Irnana Mujagića.

Život i rad u Minhenu

Hrustemović već 11 godina živi u Minhenu, koji je postao njegova stalna adresa. Ovaj grad nudi brojne muzičke prilike, a Hrustemović uživa podršku brojnih fanova.

Pored nastupa na jezicima svoje dijaspore, redovno svira i na engleskom i njemačkom jeziku sa svojim bendom “NH Unplugged”.

Podrška među muzičarima

Kako navodi Hrustemović, odnosi među kolegama su ključni. “Najbitnije je da se međusobno podržavamo i radujemo tuđim uspjesima”, naglašava on.

Nedavno je imao priliku zapjevati i sa poznatim Mladenom Vojičićem Tifom. Premijera pjesme “Nije ti vjeran” zakazana je za septembar ove godine.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -