Četvrtak, 19 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaKatarina Živković Napustila Bolnicu: Sreća na Djelu i Nova Uloga Majke

Katarina Živković Napustila Bolnicu: Sreća na Djelu i Nova Uloga Majke

Novopečena mama ispred bolnice

Pjevačica Katarina Živković danas je napustila bolnicu “Narodni front”. Medijske ekipe čekale su ispred, željne informacije o novim događajima u njenom životu. Katarina je uživala u trenutku, u društvu prijateljica koje su je pratile na izlazu.

Osjećaji i zahvalnost

U razgovoru sa novinarima, Katarina je otkrila svoje osjećaje kao nova mama. “I dalje sam u medijskoj ilegali, ali hvala svima. Odlično sam, hvala na pitanju”, kazala je razgovorljiva pjevačica. “Najljepši osjećaj na svijetu je držati bebu u rukama,” dodala je, naglašavajući sreću koju doživljava kao majka.

Izbjegavanje medija

Njen partner ponovo je izbjegao medijske kamere, što nije iznenađujuće za mnoge obožavatelje. Podsjetimo, pjevačica se ranije putem društvenih mreža obratila svojim prijateljima: “Hvala svim mojim prijateljima i dobrim ljudima na čestitkama, porukama i prelijepim željama.”

Svijet u kojem je beba centar

Katarina je takođe izrazila veliku zahvalnost svojoj doktorici, koja joj je pomogla tokom trudnoće. “Moj princ i ja se osjećamo odlično. Sreća koju osjećam prema svom djetetu i svojoj novoj ulozi je neizmjerna,” završila je pjevačica, ostavljajući dojam sreće i ljubavi prema novom poglavlju u svom životu.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -