Petak, 20 Septembra, 2024
HomeMagazinMuzikaDJ Forora: Opušteni pristup muzici vodi do uspjeha

DJ Forora: Opušteni pristup muzici vodi do uspjeha

Tuzlanka Emina Vejzović, poznatija kao DJ Forora, postala je prva ženska članica Fm Jam DJ ekipe. Njen životni moto, „No Sikiriki“, simbolizira njen opušteni pristup životu i muzici. Iako se iza ove poruke krije priča o trajanju i rastu u muzičkom svijetu, ona naučila da prepusti stvari sudbini.

Trema kao dio nastupa

U razgovoru za „Avaz“, DJ Forora priznaje da uvijek ima tremu prilikom nastupa. “U 99 posto slučajeva imam tremu”, ističe. Iako se na prvi pogled čini stidljiva, njena unutrašnja snaga i vjerovanje u sebe ključ su njenog uspjeha.

Put do FM Jam ekipe

Forora se pridružila FM Jam ekipji zahvaljujući dvojici DJ-a, Indigu i DJ Soulu. Iako nije bila sigurna u sebe, nakon što je priznala svoje namjere, dobila je priliku za svoj prvi nastup.

Uspjeh na TikToku

TikTok je postao značajan dio njenog uspjeha. “Nikada nisam nastupala van BiH dok nisam objavila prvi video”, priznaje Forora. Taj video joj je otvorio vrata prema međunarodnoj karijeri.

Podrška porodice i prijatelja

Najveću podršku, kako kaže, imala je od svoje majke. “Moja mama me nikada nije forsirala”, naglašava. Također, ističe da je konkurencija među ženama DJ-evima slaba, te da održava dobre odnose s kolegicama iz Beograda.

Životna filozofija

Na kraju, DJ Forora dijeli svoju životnu filozofiju: “Najvažnije je raditi ono što voliš i vjerovati u sebe”.

- Advertisement -
RELATED ARTICLES
- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments

- Advertisement -